Artikel 1. Identiteit van de ondernemer

Deze webshop is onderdeel van Vereniging Scouting St. Paulus Venlo. Do0rmiddel van deze webshop, biedt Scouting St Paulus haar leden de service om rechtstreeks scouting gerelateerde artikelen via de vereniging te bestellen. De contact gegevens zijn:

Sophiastraat 34
5912 CG Venlo
KvK-nummer:55928579

Voor webshop gerelateerde vragen kunt u altijd contact opnemen via het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Artikel 2. Toepasselijkheid

De algemene voorwaarden staan duidelijk vermeld op onze website en worden bij aankoop nogmaals onder de aandacht gebracht. In onze algmene voorwaarden staat vermeld wat Scouting St Paulus biedt maar ook wat er wordt verwacht van de koper.

 

Artikel 3. Het aanbod

Scouting St. Paulus draagt zorg voor de juiste informatie omtrent het aanbod. Mocht er onverhoop toch iets niet in orde zijn, dan zal de bevestigde informati bindend zijn.Uitxondering hierop wanneer er aangetoont kan worden dat de koper van te voren al wist dat er iets niet juist is.

 

Artikel 4. De overeenkomst

Winkelen in de Webshop van Scouting St. Paulus geschiedt online, in een veilige webomgeving. Na bestelling ontvangt de klant een bevestiging per e-mail. Hierop staat alle relevante informatie omtrent de bestelling. De bevestiging is tevens ook de factuur. Deze dient men goed te bewaren.

 

Artikel 5. Herroepingsrecht

Producten waar men niet tevreden over is kan men tot 90 dagen na factuurdatum retourneren of omruilen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). De het betaalde bedrag wordt na ontvangst zo snel mogelijk teruggeboekt.

 

Artikel 6. Verplichtingen klant tijdens bedenktijd

Tijdens de bedenktijd ag het product uitgepakt worden of gebruikt worden zoals men het in de winkel ook doet. Wordt het product zodanig gebruikt dat het niet meer in “winkelstaat” is, dan kan het product niet meer worden geretourneerd worden.

 

Artikel 7. Verplichtingen klant bij herroeping

 Mocht een product retourgezonden worden, dient dit binnen 90 dagen gemeld te worden. Het product dient in originele staat en verpakking aangeleverd te worden.

 

Artikel 8. Verplichtingen van Scouting St. Paulus Venlo bij herroeping

Indien er aangegeven wordt een artikel te retourneren,zal Scouting St. Paulus het artikel controleren en vervolgens het geld terug betalen op de rekening zoals bekend bij de betaalpartner ‘Mollie Payments’.

Artikel 9. De prijs

Er is geen verschil in prijs tussen de scoutshop en de Webshop van Scouting St. Paulus Venlo. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Bestellingen met een waarde vanaf €100,- worden gratis verzonden. Bij de overige bestellingen bedragen de order en verzendkosten €2,50.

 

Artikel 10. Nakoming van de obvereenkomst en garantie

Iedere klant heeft recht op een goed product. Is het artikel toch niet in orde? Dan lost Scouting St. Paulus dit met de klant op, hierbij wordt de wet gevolgd.

 

Artikel 11. Levering en uitvoering

Aangezien Scouting St. Paulus Venlo volledig uit vrijwilligers bestaat is het bestelproces iets anders dan een normale webshop. Alle binnengekomen bestellingen worden verzameld en op iedere 25ste van de maand verwerkt en besteld. Vervolgens duurt het een aantal dagen voordat de artikelen binnen zijn. Hierna zal alles per bestelling worden uitgesorteerd en belanden de artikelen bij het juiste stafteam. Het stafteam van de speltak zal zorgdragen dat de bestelling uit eindelijk bij u terecht komt. Mocht er de noodzaak zijn voor een eerdere of extra levering, zal het stafteam hierover contact op nemen met het team webbeheer. Als een product beschadigd of kwijt raakt voordat het bij jou of een door jou aangewezen ontvanger aankomt, is dat onze verantwoordelijkheid.

 

Artikel 12. Betaling

Aangezien Scouting St. Paulus Venlo een vereniging is, kan er alleen vooruit betaald worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een betalingspartner ‘Mollie Payments’. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling meegenomen worden in de eerst volgende bestelronde.

 

Artikel 13. Klachtenregeling

Indien er sprake is van een klacht, dient deze altijd gemeld te worden per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Team webbeheer zal in samenspraak met de klant de klacht verhelpen.

 

Artikel 14. Aanvullende of afwijkende bepalingen

Scouting St. Paulus Venlo behoud altijd het recht wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden. Dit zal ook altijd bekend gemaakt worden aan de leden.