Heb je interesse om lid te worden? Vul het contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Uiteraard kun je eerst een aantal keren meedraaien om te ervaren of scouting iets voor jou is. Indien je besluit, na een aantal keren, om lid te worden zien de kosten voor het lidmaatschap er ongeveer zo uit:

De kosten van het lidmaatschap zijn als volgt in te delen:

·       Contributiebijdragen;

·       Uniformkosten;

·       Kamp- en hikekosten.

De contributiebijdragen worden elk kwartaal geïnd en zijn bestemd voor financiering van de activiteiten en voor de contributie aan de landelijke organisatie “Scouting Nederland”. Wij verwijzen u naar bijgaande toelichting contributiebijdragen. 

Na enige tijd wordt uw kind geïnstalleerd. Vanaf dat moment wordt het lid geacht tijdens activiteiten het scoutinguniform te dragen. De uniformkosten bedragen ongeveer tussen de € 35,- en €40,- euro, afhankelijk van de maat van uw kind. Soms beschikken we over tweedehands uniformen, dit kunt u bij de stafleden van uw kind navragen.

Soms kan voor speciale activiteiten een eigen bijdrage gevraagd worden. Dan moet u bijvoorbeeld denken aan het jaarlijkse kamp of hikes (minikamp van twee of drie dagen). De hoogte van de bijdrage is afhankelijk van duur en de aard van de activiteiten.

 

Gedurende het jaar, worden door Scouting St. Paulus diverse activiteiten georganiseerd ter verwerving van extra-inkomsten. Hiermee proberen wij de kosten voor uw kind zo laag als mogelijk te houden.