Hallo verkenners, gidsen, scouts en hun stafleden.

Wij (de verkennersstaf van Scouting Sint Paulus Venlo) gaan  in 2022 weer een zeepkistenrace (PaZeKiRa) organiseren voor verkenners/gidsen/scouts uit de regio maasven.

En wel op zondag 22 mei 2022 van 11:00u t/m 16:00u.

Op deze dag zullen verschillende equipes van verschillende groepen uit de regio weer strijden om de exclusieve wedstrijdbokalen.  

Een equipe bestaat uit:

-1 bestuurder zeepkist

-3 duwers (maximaal 3, minder mag ook)

-1 coach (staflid of ouder)

uiteraard mag er van bestuurder gewisseld worden, we racen namelijk meerdere keren.

Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per equipe (hier is een mooie badge per deelnemer bij inbegrepen). Tijdens de race kan er voor deelnemers met een cateringkaart (tegen een meer dan redelijke prijs) drinken, eten en wat te snoepen worden gehaald. Er is ook een losse verkoop voor toeschouwers.

Er zijn drie verschillende categorieën:

-originaliteitsprijs voor de mooiste/origineelste zeepkist

-snelheidsprijs voor de snelste afdaling

-behendigheidsprijs voor de snelste deelnemer over het behendigheidsparcours

 

Omdat het bouwen van een zeepkist nogal wat tijd in beslag neemt laten we jullie nu al weten dat er weer een zeepkistenrace is zodat jullie tijdig kunnen beginnen te bouwen.

Lees wel van te voren het Regelement PaZeKiRa door ivm richtlijnen voor de Zeepkist.

Mocht je niet weten hoe je een reminrichting zou kunnen maken kijk dan naar deze principeschets

Aanmelden voor de zeepkistenrace kan via het inschrijfformulier.

Graag het verzoek om jullie zo snel mogelijk aan te melden, dit is voor ons het fijnste als organisatie om ons zo goed mogelijk voor te bereiden.

Uiteraard weten we niet hoe de richtlijnen ivm corona zijn in mei, maar we gaan er gewoon van uit dat het door kan gaan. Als we niks organiseren weten we zeker dat er geen zeepkistenrace komt.

 

Als jullie nog vragen hebben of tips nodig hebben kunnen jullie  contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes,

De scoutsstaf van Scouting Sint Paulus Venlo